Sociaal

Ga naar het buitenland met AIESEC

18 mei 2018

Heb jij nog geen plannen deze zomer en wil je iets nuttigs doen met je tijd? Dan biedt AIESEC wellicht een goede kans voor iets nieuws.

Projecten

AIESEC biedt vrijwilligersprojecten aan in het buitenland. Tijdens deze projecten kunnen studenten bijdragen aan een van de Sustainable Development Goals (SDG’s) bedacht door de Verenigde Naties om te werken aan een betere wereld. De projecten duren gemiddeld 6 tot 8 weken en kosten €299,-, verblijf inbegrepen.

AIESEC

AIESEC is de grootste door studenten gefaciliteerde, internationale non-profit organisatie ter wereld. De organisatie zit in 126+ landen en hebben meer dan 40.000 actieve leden. AIESEC ontwikkelt 'verantwoordelijke en ondernemende leiders', die morgen zullen bepalen hoe de wereld wordt geleid. Dit doen ze door het bieden van levensveranderde, praktische leiderschapservaringen aan ambitieuze studenten.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je een afspraak maken met een van onze student coaches op aiesecleiden.youcanbook.me voor een vrijblijvend gesprek. Voor meer informatie zie de website.