Nieuwe weergave rooster: Let hier op

24 september 2018

Wellicht heb je het al gezien: de roosterpagina heeft een nieuwe layout. Er wordt nu gebruik gemaakt van een directe weergave van het zalenboekingsprogramma, dat iedere 10 minuten ververst wordt. Zo heb je altijd de laatste en juiste informatie bij de hand.

Er zijn bij de nieuwe weergave een paar dingen waar je op moet letten:

Weeknummers

In de kolom 'Week' zie je de nummers van de weken staan waarin dat college in de genoemde zaal wordt gegeven. In de tabel bovenaan de pagina zie je welke data daarbij horen.
Wordt een college een keer in een andere zaal gegeven, dan zie je dit op een andere regel staan, met de bijbehorende week/weken.

Tentamenzalen

Zie je bij hetzelfde tentamen twee of meerdere zalen staan, dan zijn er meerdere locaties geboekt in verband met een hoog aantal deelnemers.
Je kunt zelf kiezen in welke van de zalen je het tentamen aflegt, tenzij je andere instructies krijgt van de docent (als die zelf bv. een groepsindeling maakt).

Aanduiding tentamens en herkansingen

In de kolom 'Group' zie je of het om een eerste tentamen of een herkansing gaat: het eerste tentamen wordt aangegeven met een nummer dat begint met 10. Het nummer van een herkansing begint met 90.

Papers en opdrachten

Niet alleen tentamens, maar ook alle andere schriftelijke examens (papers, essays, opdrachten etc.) vind je tegenwoordig in het tentamenrooster terug.
Achter een tentamen staat een locatie aangegeven.
Gaat het om een paper of andere opdracht, dan geldt de datum in de kolom 'Date d/m' als de deadline voor het inleveren ervan. De tijd (standaard van 9.00-9.01 uur) kun je negeren.
Bij locatie staat 'N.A./N.A.' (not applicable).

Gebruik de app!

Maak het jezelf makkelijk en gebruik de uSis app. Dan vind je alle roosterinformatie voor de voor jou relevante vakken in één oogopslag terug.
Instructies voor het gebruik van de app, en informatie over het inschrijven voor vakken, vind je op de pagina Inschrijven voor vakken en tentamens.