Sociaal

International Coming Out Day

11 oktober 2018

Donderdag 11 oktober is the international coming out day. De faculteit Archeologie steunt de LGBT+ gemeenschap en laat daarom de regenboogvlag wapperen bij het Van Steenis gebouw.

‘Onze universiteit, en daarbinnen Archeologie in het bijzonder, is een hechte internationale gemeenschap. Niet voor elke medewerker en student is het vanzelfsprekend om voor je seksuele geaardheid uit te komen. Wij staan voor een inclusieve universiteit waarin iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Het faculteitsbestuur laat met de regenboogvlag zien dat blijvende aandacht en steun aan de LGBT+ community nodig is’. Aldus Jan kolen, decaan van de faculteit Archeologie.

Zie voor meer informatie de website over landelijke activiteiten in het kader van de coming out day 2018.