Facilitair

Veilig studeren: zorg dat je weet wat je moet doen

10 oktober 2018

Veiligheidsmaatregelen

De universiteit vindt het belangrijk om jou een veilige omgeving te bieden. Daarvoor is het van belang dat je weet wat je moet doen als je een noodgeval of ander incident meemaakt. En welke veiligheidsinstructies er voor jouw studie gelden.

Lees daarom de informatie over veiligheidsmaatregelen goed door!

Bekijk ook de vluchtwegen en andere veiligheidsmaatregelen in de universiteitsgebouwen. Je docent of studiebegeleider kan je er meer over vertellen.

Noodnummers

• Ben je buiten?
    Bel 112.

• Ben je in een gebouw van de universiteit?
    Bel het noodnummer van het gebouw. Dat vind je op de telefoon of op de instructiekaart (meestal aan de binnenkant van de deur).

• Ben je in het buitenland?
    Bel +31 71 527 6666 (24 uur per dag bereikbaar).

Meld een incident altijd

Als je een noodgeval of (bijna-)incident hebt meegemaakt, is het belangrijk dat je dit meldt aan de universiteit. Daarmee help je om de universiteit nog veiliger te maken. Bekijk hoe je een incident kunt melden.