Vacature: Stage op de afdeling Communicatie & Werving

14 maart 2019

Ben jij een student Journalistiek en Nieuwe Media en lijkt het je interessant om mee te denken over de in- en externe communicatie van de faculteit Geesteswetenschappen?

Wil je wetenschappers interviewen? Nieuwsartikelen voor web en social schrijven? Filmpjes en podcasts maken? We hebben een stageplek beschikbaar op de afdeling Communicatie en Werving van de faculteit Geesteswetenschappen.

De redactie bestaat uit een team van de hoofdredacteur, online redacteuren en een nieuwsredacteur en werkt samen met de afdeling marketing en de senior communicatieadviseur. Als stagiair schrijf je nieuwsberichten over wetenschap, artikelen voor de medewerkerskrant en werk en denk je mee over de inzet van uiteenlopende nieuwe media.

Het betreft een stageplek voor 24 uur per week. Ingangsdatum en duur kunnen in overleg worden bepaald, maar liefst zo snel mogelijk. We gaan ervan uit dat je beschikt over goede redactionele vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Voor meer informatie en aanmelden: mail naar Femke Wouters (communicatieadviseur): f.m.wouters@hum.leidenuniv.nl. Reageren kan tot en met 29 maart 2019.