Universiteit Leiden

nl en

Masterdag

15 maart 2019

Vrijdag 15 maart
Wijhaven

Kom op 15 maart  naar de Masterdag! In Den Haag zullen alle instituten van FGGA hun masters toelichten. Het Instituut Bestuurskunde biedt de volgende masters aan: - De Nederlandstalige master Management van de Publieke Sector met 2 tracks: 1) Strategie, Advisering en Verandermanagement en 2) Public Affairs - De Engelstalige master Public Administration met 3 tracks: 1) Economics and Governance, 2) International and European Governance en 3) Public Management and Leadership. Als je meer informatie wilt over deze masteropleidingen, kom dan naar de Masterdag in Wijnhaven! De overige masters van de Universiteit Leiden vinden in Leiden plaats. Meer informatie volgt zsm.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie