Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Deadline aanmelden Leiden Leadership Programme: 27 mei

13 mei 2019

Aankomende en zittende masterstudenten van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam kunnen zich tot en met 27 mei aanmelden voor het Leiden Leadership Programme. In dit honoursprogramma, dat je naast je reguliere master volgt, leer je intensief samenwerken en de kwaliteiten van medestudenten en professionals te benutten. Daarnaast werk je aan de ontwikkeling van je persoonlijke leiderschapsvaardigheden, onder meer tijdens de praktijkopdracht in een organisatie.

Meeloopdag 22 mei

Wil je alvast kennismaken en ervaren wat het Leiden Leadership Programme inhoudt? Kom dan op 22 mei naar de meeloopdag, waarop interessante gastcolleges worden gegeven door sprekers die je later in het programma ook nog tegen kunt komen. Meer informatie over de meeloopdag vind je in de agenda.

Aanmelden

Om het Leiden Leadership Programme te kunnen volgen moet je masterstudent zijn aan de Universiteit Leiden, TU Delft of de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het LLP heeft jaarlijks één startmoment in september en loopt tot juni.

Voor meer informatie en aanmelden kijk je op de website van het Leiden Leadership Programme.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie