Sociaal

Ons Social Media Team zoekt nieuw talent

9 september 2019

Gaat er geen dag voorbij zonder dat je actief bent op Instagram? Weet je elke foto nét dat beetje extra te geven en ben je goed op de hoogte van wat er speelt in het studentenleven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het Social Media Team van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is een groep studenten die content maken en verzamelen voor de Leiden Law-accounts op onder meer Instagram en Facebook. Als lid van het team maak je mooie foto's van en posts over onze faculteit, docenten en studenten, doe je verslag van evenementen in Instagramstory's en bedenk je onderwerpen die aan bod zouden moeten komen op onze kanalen.

Geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief en je studie + jaar naar Floris van den Driesche en Irem Çakir via socialmedia@law.leidenuniv.nl. Wie weet zien we je snel!