Onderwijs, Organisatie

Wil jij je inspannen voor verbetering van het onderwijs binnen je studie?

11 september 2019

Stel je dan nu kandidaat voor de Opleidingscommissie! Op de FSW worden de leden van Opleidingscommissies voor en door hun medestudenten gekozen. Voor het collegejaar 2019-2020 is de faculteit op zoek naar nieuwe student-leden!

Waarom zou je je kandidaat stellen?

Als lid houd je het bestuur van je opleiding scherp en zorg je voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Samen met de andere leden evalueer je de vakken en geef je aan waar dingen beter kunnen. Daarnaast doe je als student-lid waardevolle ervaring op in het vertegenwoordigen van je medestudenten en het constructief meedenken over onderwijsverbetering. Hiermee leer je vaardigheden die ook na je studie van pas kunnen komen.

Dus voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw onderwijs? Denk je dat er zaken anders of beter kunnen? Wil je een jaar lang je extracurriculaire vaardigheden versterken terwijl je je medestudenten helpt? Stel je dan kandidaat!

Hoe stel je je kandidaat?

Je kunt je kandidaat stellen door een foto, je studentnummer en een korte verkiezingstekst waarin je jouw medestudenten uitlegt waarom ze op jou moeten stemmen (max. 200 woorden) te sturen naar het student-lid van het bestuur van jouw Opleidingsbestuur. Liever eerst wat meer informatie? Kijk op de site of vraag het aan het student-lid van jouw Opleidingsbestuur.