Organisatie

Vacature: ECOLe zoekt student-assistent Onderwijsparade en Website (19 uur per week)

10 september 2019

Het ExpertiseCentrum Online Learning (ECOLe) van de faculteit Geesteswetenschappen is per direct op zoek naar een student-assistent voor 19 uur per week tot het eind van 2019.

Wat ga je doen?

De student-assistent zal zich bezighouden met coördinerende werkzaamheden in het kader van de organisatie van de Onderwijsparade op 22 November en met de inrichting van de website (https://universiteitleiden.nl/ecole) die ECOLe verder wil uitbouwen. Werkzaamheden in overleg. Te denken valt aan:

• Onderwijsparade: vergaren van en input van presenterende docenten, zorgen voor materialen die nodig zijn, opzetten van kraampjes, hulp/wegwijs maken van deelnemers tijdens- en voorafgaand aan het evenement.
  • Website: het updaten van webteksten, toevoegen van video’s aan de website, inplannen van afspraken met docenten voor een interview.

Wie zoeken we?

• Je hebt minimaal je propedeuse behaald en bent tweede- of derdejaars bachelorstudent of masterstudent en hebt aantoonbare affiniteit met organiseren en coördineren van een evenement.
  • Je kunt zelfstandig werken, bent nauwkeurig en communicatief, en hebt een proactieve werkhouding. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.
  • Ervaring met het opmaken van boekjes/brochures is een pré.

Vragen en solliciteren

Nadere inlichtingen over deze vacature zijn te verkrijgen bij Ferdinand Harmsen: f.a.z.harmsen@hum.leidenuniv.nl

Stuur vóór maandag 16 september 2019 9:00 uur je sollicitatiebrief en CV naar ecole@hum.leidenuniv.nl, t.a.v. Ferdinand Harmsen.

Over ECOLe

Het ExpertiseCentrum Online Leren (ECOLe) begeleidt en adviseert docenten bij het ontwikkelen ennzetten van eigentijds onderwijs. Het expertisecentrum helpt hen bij het 'blended maken' van hun onderwijs, adviseert over ICT tools en nodigt hen uit om mee te doen met inspirerende lunchbytes.

Het expertisecentrum is gevestigd in het P.J. Veth gebouw en heeft naast haar regulier medewerkers ook altijd verschillende student-assistenten in dienst voor vergelijkbare posities als deze voor andere
ICT toepassingen zoals o.a. Blackboard.