Universiteit Leiden

nl en

Twijfels over je studie

Heb je twijfels over je studiekeuze? Loopt je studie niet optimaal? Dreigt er een negatief BSA? Of overweeg je van studie te veranderen? Bespreek dit altijd eerst met je studieadviseur.

Het Student Support Services in Studentencentrum Plexus is de plek waar je terechtkunt met vragen over studie, studeren en alles wat je als student tegenkomt. Als je bijvoorbeeld twijfelt over je studie, dan kun je bij Student Support Services meer informatie krijgen over mogelijke andere studies.  

Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur kun je met vragen over je studie(keuze) terecht. Je kunt ook een afspraak maken met een van de studentendecanen.  

Let op! Afspraken kunnen niet gemaakt worden via e-mail.

Studiekeuzebegeleiding

Wil je meer begeleiding bij het vinden van een passende(re) opleiding? De Studenten Loopbaan Service (SLS) van de Universiteit Leiden biedt diverse vormen van studiekeuzebegeleiding aan. Lees meer over deze studiekeuze- en loopbaanbegeleiding, bespreek jouw studiekeuzevraag persoonlijk met een van de studiekeuzeadviseurs of kom langs tijdens het open spreekuur (ook voor masterkeuze). 

Werkboek studiekeuze

Het werkboek Studiekeuze biedt ondersteuning bij het kiezen van een nieuwe opleiding. 
Het boek bevat onder meer een praktisch stappenplan, tips voor het maken van een persoonlijk profiel en vele nuttige websites. 

Afspraak maken

Je kunt bij de medewerkers van de Student Support Services een afspraak maken met een van de medewerkers van de Studenten Loopbaan Service.  

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie