Universiteit Leiden

nl en

College- of registratiekaart

De college- of registratiekaart is je bewijs van inschrijving aan de Universiteit Leiden.

Wanneer krijg ik mijn college- of registratiekaart?

Je krijgt je college- of registratiekaart in de derde week van de maand die volgt op de maand waarin je inschrijving definitief is geworden.

Controleer je postadres

Je ontvangt de college- of registratiekaart op het postadres dat in Studielink staat. Controleer bij je inschrijving of dit adres klopt en pas het zo nodig aan.

Postadres in het buitenland

Heb je een postadres in het buitenland opgegeven bij je inschrijving? Dan is het afhankelijk van de periode van het jaar of je de college- of registratiekaart krijgt toegestuurd of dat je hem zelf moet ophalen.

  • Begint je studie in september? Dan ontvang je de college- of registratiekaart tot en met 31 juli op je buitenlandse postadres. Als de kaart pas na 31 juli geleverd kan worden, krijg je een e-mail als de kaart klaar is. Je ontvangt deze e-mail in uMail of op het e-mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink. Je kunt de kaart dan ophalen bij het Frontoffice Studentenzaken.
  • Begint je studie in februari? Dan ontvang je de college- of registratiekaart tot en met 31 december op het buitenlandse postadres. Als de kaart pas na 31 december geleverd kan worden, krijg je een e-mail als de kaart klaar is. Je ontvangt deze e-mail in uMail of op het e-mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink. Je kunt de kaart dan ophalen bij het Frontoffice Studentenzaken.

Diefstal of verlies

Ben je je college- of registratiekaart kwijt, of is hij gestolen? Neem contact op met het Frontoffice Studentenzaken.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.