Festival | Sportevenement

Universitair Sportcentrum
Einsteinweg 6
2333 CC Leiden

Leiden Science Run: Ren jij voor vluchtelingstudenten?

De Leiden Science Run komt eraan!

De teams zijn er klaar voor! Maar liefst 47 teams rennen aankomende zaterdag voor de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Benieuwt wie er mee rennen? Bekijk de teams op onze Facebook pagina Sponsor nu jouw favoriete team via onze donatiepagina.

Praktische informatie

Bereikbaarheid en parkeren - We raden aan om het openbaar vervoer naar het Universitairy Sports Center te komen, aangezien er beperkte parkeerplaatsen zijn. Het is ook mogelijk om vanaf Leiden Centraal Station te lopen, dit is ongeveer 15 minuten.

Maak je outfit aankomende zaterdag compleet met een oranje zweetbandjes. Een oranje Leiden Science Run zweetbandje koop je voor 3,50 euro of koop er vier voor 10 euro.  De zweetbandjes zijn verkrijgbaar bij de registratiebalie in het USC. Het volledige bedrag gaat naar het UAF.

De Leiden Science Run is een sponsorloop van 5 km in estafettevorm. Je rent in een team van vier personen. Het inschrijfgeld (sponsorgeld) voor deelname bedraagt € 5,- per persoon of € 20,- per team.

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Alle opbrengsten (donaties & inschrijfgeld) gaan naar Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Het UAF gelooft in het talent en doorzettingsvermogen van hoger opgeleide vluchtelingen en helpt bij hun studie en het vinden van een baan op niveau.

Tijd Onderdeel
11:00  Ophalen startnummers/hesje teams
11:45  Gezamenlijke warming-up door USC
12:00  Officiele start Leiden Science Run door decaan Geert de Snoo
   - optreden van stageband AMIGO
   - doorlopend muziek van Deejay Vince
15:00  Prijsuitreiking Leiden Science Run
16:00  Einde Leiden Science Run

Uitslagen 2017

Volg de tijden van de Leiden Science Run teams live via Racetimer.

Aftermovie Leiden Science Run 2015