Festival

Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
Study Abroad Festival

Wil jij iets van de wereld zien, je verdiepen in andere culturen, nieuwe manieren van leren ontdekken, vrienden voor het leven maken, je talenkennis verbeteren en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten?

Start your adventure at the Leiden University Study Abroad Festival!

VOOR WIE:
WAT:
WANNEER:
WAAR:
TIJD:

Studenten van de Universiteit Leiden
Voorlichtingsevenement over studeren in het buitenland
Vrijdag 13 oktober 2017
Gorlaeus gebouw (Einsteinweg 55)
13.00 – 18.30 uur (inloop 12.30)

Livestream Study Abroad Festival - sessies collegezaal C4/5

Study Abroad Festival 2016

Registratie

Online inschrijfformulier

Waarom je dit niet mag missen!

Tijdens het Study Abroad Festival (SAF) ontdek je alles over de mogelijkheden om in het buitenland te studeren en informeren we je graag over de stappen die je moet zetten om dit doel te bereiken.

• Bezoek de landensessies om erachter te komen welke bestemming het beste bij jou past!
  • Ontmoet Leidse studenten die net zijn teruggekeerd van hun buitenland avontuur en ontdek hoe een buitenlandervaring hun leven en toekomstplannen heeft veranderd. Ook internationale uitwisselingsstudenten zullen hun land en instelling representeren en al je vragen beantwoorden.
  • Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Mis dan niet de facultaire presentaties waarin de buitenlandcoördinator van jouw faculteit voorlichting geeft en al je vragen beantwoordt:
    - Waar kan ik heen?
    - Hoe meld ik me aan?
    - Wat zijn de vereisten?
    - Hoeveel kost een buitenlandverblijf?
    - Wanneer begin ik met voorbereiden?
    - Wanneer kan ik weg?
    - …
  • Laat je informeren over beurzen en andere mogelijkheden om je studie of stage in het buitenland te financieren tijdens de SAF workshops.
  • Krijg inzicht in het selectieproces en ontvang tips over hoe je een succesvolle aanmelding indient.
  • Verzamel ook informatie over taaltoetsen, huisvesting, reisverzekeringen, zomerscholen en carrièrekansen op de informatiemarkt.
  • En ontmoet natuurlijk gelijkgestemden die je interesse in buitenlandavontuur delen!

Study Abroad Film Contest - win 100 euro

Noor Ismail en Charlot Oltmans – Gefeliciteerd met het winnen van de 2016 Study Abroad Festival Film Contest!

Noor in Hangzhou

Charlot in Oslo

Bekijk meer Study Abroad videos

Dit jaar organiseren we de derde editie van de Study Abroad Film Contest. Ben je momenteel op uitwisseling of doe je een stage in het buitenland? Stuur ons dan ook jouw filmpje en maak kans op €100! Lees de instructies goed door voor je iets instuurt. Deadline om je bijdrage in te sturen is 1 oktober 2017.

Contact

Heb je vragen over studeren in het buitenland, neem dan contact op met de buitenlandcoördinator van jouw faculteit of email International Relations op studyabroad@sea.leidenuniv.nl voor informatie over universiteitsbrede uitwisselingsmogelijkheden buiten Europa.

Meer informatie over: studeren in het buitenland

Programma Study Abroad Festival