Universiteit Leiden

nl en

Information meeting

Show me the Money

Datum
dinsdag 13 februari 2018
Tijd
Bezoekadres
Leiden Bio Science Park, Biopartner 1
J.H. Oortweg 19
Leiden
Zaal
Foyer

Het is weer bijna zover; Show Me The Money "VC Edition" vindt plaats op 13 februari 2018. En we bieden jullie met deze eerste editie van 2018 een aansprekend programma aan.

Show Me The Money (SMTM) is een laagdrempelig initiatief waarbij je gewoon binnen kunt lopen met al jouw vragen inzake het financieren van jouw startup/onderneming of zelfs jouw businessplan. Een aantal aanbieders en specialisten staat voor je klaar om 1 op 1 met je in gesprek te gaan om al jouw vragen te beantwoorden. Bovendien is het een uitstekende gelegenheid om jouw netwerk relevant te vergroten.

Venture Capital

Op 13 februari aanstaande nemen wij je bovendien in rap tempo mee in de wereld van Venture Capital (VC), een onderwerp wat in de regio Leiden nog weinig aanwezig is. We hebben bijdragen van onder meer Joris Witzenberg & Nadine Sobotski van Merck Ventures, Stefan van der Ploeg van Swanbridge Capital en van Rob Mayfield, huidig directeur Knowledge Partnering (KP) bij Luris. Zij geven je een korte impressie van het wat, hoe en waarom.

Dit evenement wordt georganiseerd door Luris en Leiden Bio Science Park.

Registratie

Het aantal plaatsen is beperkt, dus registreer je voor dit gratis evenement via het aanmeldformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.