Academische plechtigheid

Pieterskerkhof 1a
2311 SP Leiden

Programma

• Welkom door prof.mr. Carel Stolker, rector magnificus en voorzitter van het College van Bestuur.
  • Opening door prof.mr. Jaap de Hoop Scheffer, hoogleraar International Relations and Practice of Diplomacy, voormalig secretaris-generaal van de NAVO en oud-minister van Buitenlandse Zaken, en Imane Maghrani MSc, Education Executive bij Prince’s Trust in Londen en World Politics and Global Justice-alumna van de Universiteit Leiden.
  • Muzikaal intermezzo door het madrigaalkoor van studentenmuziekgezelschap Sempre Crescendo.
  • Challenges in Education, door prof.dr.ir.drs. Hester Bijl, vice-rector magnificus.
  • Bekendmaking van de LUS Onderwijsprijs 2018 door mw. Ghislaine Voogd, voorzitter van het Leids Universitair Studentenplatform.
  • Uitreiking Mr. K.J. Cath-prijs 2018 door prof. Carel Stolker.
  •  Speech en afsluiting door prof. Carel Stolker.

Na afloop van de plechtigheid, om omstreeks 17.00 uur, is er een receptie in de Pieterskerk waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.