Academische plechtigheid

Pieterskerkhof 1a
2311 SP Leiden

Programma

• Welkom door prof.mr. Carel Stolker, rector magnificus en voorzitter van het College van Bestuur.
  • Opening door prof.mr. Jaap de Hoop Scheffer, hoogleraar International Relations and Practice of Diplomacy, voormalig secretaris-generaal van de NAVO en oud-minister van Buitenlandse Zaken, en Imane Maghrani MSc, Education Executive bij Prince’s Trust in Londen en World Politics and Global Justice-alumna van de Universiteit Leiden.
  • Muzikaal intermezzo door het madrigaalkoor van studentenmuziekgezelschap Sempre Crescendo.
  • Challenges in Education, door prof.dr.ir.drs. Hester Bijl, vice-rector magnificus.
  • Bekendmaking van de LUS Onderwijsprijs 2018 door mw. Ghislaine Voogd, voorzitter van het Leids Universitair Studentenplatform.
  • Uitreiking Mr. K.J. Cath-prijs 2018 door prof. Carel Stolker.
  •  Speech en afsluiting door prof. Carel Stolker.

Na afloop van de plechtigheid, om omstreeks 17.00 uur, is er een receptie in de Pieterskerk waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

Aanmelden

Wilt u de ceremonie bijwonen? Meldt u zich dan vóór 24 augustus aan via het aanmeldformulier.

Live video

De plechtigheid wordt simultaan vertaald in het Engels en is ook live te volgen via de homepage van de Universiteit Leiden.