Congres/symposium

Turfmarkt 99
2511 DP The Hague
Spaanse trap

One Young World wordt de Davos voor jonge leiders genoemd. De liefdadigheidsorganisatie probeert de slimste jonge leiders van over de hele wereld bij elkaar te brengen en stelt hen in staat contacten te leggen en positieve verandering te bewerkstelligen.

Volg de conferentie via live-stream

Hoewel de conferentie is uitverkocht, kun je toch een aantal toespraken volgen via livestream op de Spaanse trappen in het Wijnhaven-gebouw. Je kunt alle plenaire sessies op Facebook live. volgen.
Als je wilt meediscussiëren en meer onderwerpen van One young world wilt volgen, dan kun je naar de
Global Human Rights Teach-out op het Coursera platform (georganiseerd door het Center for Innovation van de Universiteit Leiden).

In het bijgevoegde programma vind je de exacte tijden van elke sessie en details van de keynote sprekers.