Nieuwjaarsborrel

P.J. Vethgebouw
Nonnensteeg 1-3
2311 VJ Leiden

444 jaar: dat vieren we samen!

De nieuwjaarsborrel van de Faculteit Geesteswetenschappen vindt dit jaar plaats op maandag 11 februari van 17:00 tot 19:00 uur in de hal van het P.J.Vethgebouw. Samen met onze medewerkers en studenten heffen wij graag gezamenlijk het glas op de 444ste verjaardag (8 februari) van de Universiteit Leiden.

Naast de vele festiviteiten die in het kader van de 444-viering worden georganiseerd voor inwoners van Leiden en Den Haag, zal dit jaar binnen onze faculteit vooral in het teken staan van de centrale rol die de geesteswetenschappen in al die jaren hebben gespeeld, zowel in de ontwikkeling van de universiteit als daarbuiten. We willen dit jaar aangrijpen om onszelf en elkaar beter leren kennen en samen de waarde van geesteswetenschappen vieren: humanities matter in 444.

We trappen dit jaar daarom af met deze nieuwjaarsborrel die in samenwerking met onze studieverenigingen tot stand is gekomen. Zo zal er een ‘fancy fair’ aanwezig zijn waarbij verschillende studieverenigingen geld ophalen voor het goede doel: Right To Play. Voor slechts €5,- kun je een stempelkaart aanschaffen, waarmee je aan de verschillende activiteiten kunt deelnemen. Dit bevelen wij uiteraard van harte aan!