Festival | 444-activiteit | Opening facultair jaar

Breestraat 60
2311 CS Leiden

444 Years of Humanities

Dit jaar bestaat de Universiteit Leiden, en daarmee onze faculteit, maar liefst 444 jaar. Dat vraagt om een feestavond speciaal voor de medewerkers en studenten van de Faculteit Geesteswetenschappen. Zet daarom donderdag 12 september alvast in je agenda, want het belooft een goed feest te worden op één van de mooiste locaties van Leiden: de Stadsgehoorzaal.

Wat kun je verwachten?

Aangezien we met dit feest zowel medewerkers als studenten een fijne avond willen bezorgen is er voor ieder wat wils, van lezingen tot karaoke en van workshops tot een DJ's. Tijdens dit evenement vindt tevens de opening van het facultaire jaar plaats en wordt de facultaire onderwijsprijs uitgereikt.

Bemachtig nu je kaartje

Vanaf nu kunnen er gratis kaartjes worden gereserveerd door medewerkers en studenten die verbonden zijn aan de Faculteit der Geesteswetenschappen.

Meld je hier aan