Festival | Opening

Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
C1

Op dinsdag 3 september 2019 organiseert de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen de facultaire opening van het academisch jaar 2019 - 2020. Alle medewerkers en studenten zijn vanaf 15:30 uur van harte welkom in het Gorlaeus Collegezalengebouw om met een verrassend programma samen het nieuwe academische jaar te starten.

De opening van het academisch jaar start om 16:00 uur. Vice-decaan Bart de Smit opent het programma, gevolgd door een publiekslezing van Carlo Beenakker.

Programma:

15:30 uur

Ontvangst en inloop in collegezaal 1 van de Gorlaeus Schotel

16:00 uur

Opening Academisch Jaar 2019-2020 Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen:

Opening door Prof.dr. Bart de Smit, vice-decaan van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen

Publiekslezing door Prof.dr. Carlo Beenakker'Op weg naar quantum als toptechnologie: kansen voor Leiden'

Verrassingsoptreden

17:00 uur

Borrel in de centrale hal van de Gorlaeus Schotel

Informatiestands van:

- Leiden Science Merchandise

- Leiden Science Run

- Speel het Universiteit Leiden 444 jaar-spel!