Congres/symposium

maandag 4 november 2019 - dinsdag 5 november 2019
Naturalis

Leiden

Hoe beïnvloedt technologie het menselijk leven?

Brave New World is een jaarlijkse conferentie voor mensen die willen weten wat de toekomst in petto heeft, en wat dit zal betekenen voor hun bedrijf, beleid en leven. Op 4 en 5 november komen de werelden van cultuur, filosofie, technologie en storytelling bij elkaar. We willen bespreken welke ethische en maatschappelijke impact nieuwe technologieën kunnen hebben op de mens, voordat deze technologieën in de maatschappij worden geïntroduceerd.

Brave New World is een conferentie voor mensen die verder kijken dan hun eigen vakgebied, die contact willen leggen met anderen met innovatieve ideeën. De conferentie is voor studenten en professionals uit de (toegepaste) wetenschap, het bedrijfsleven, (semi-)overheid en creatieve industrie.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Brave New World. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van 25 euro per dag.

Programma Brave New World 2019

Meer info en tickets