Universiteit Leiden

nl en

Diploma-uitreiking

Certificaatuitreiking Honours College

Datum
donderdag 14 november 2019
Tijd
Bezoekadres
Hooglandse Kerk
Nieuwstraat 20
2312 KC Leiden

Op 14 november 2019 ontvangen studenten van het Honours College hun certificaat tijdens de Certificaatuitreiking in de Hooglandse Kerk. De studenten en hun gasten zijn welkom vanaf 15.30 uur. Na een korte inloop begint de ceremonie. Na afloop is er de gelegenheid om elkaar te feliciteren tijdens een feestelijke borrel.

Studenten, docenten en andere betrokkenen ontvangen een uitnodiging waarna ze zich kunnen aanmelden voor de ceremonie. Heb je geen uitnodiging gehad maar wil je wel komen? Stuur dan een mail naar honourscollege@ha.leidenuniv.nl.

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie