LUS Club: Landing in Leiden

Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Faculty Club

Als nieuwe student beginnen op de universiteit kan ontzettend spannend zijn, of je nu van het vwo, hbo of een andere universiteit komt. Hoe werkt uSis bijvoorbeeld, en hoe moet je omgaan met Blackboard? Waar kun je het beste studeren? En bij wie kun je terecht als het op studie- of persoonlijk vlak niet zo goed gaat? De Universiteit Leiden probeert studenten zoveel mogelijk te ondersteunen in deze overgang, maar dat kan natuurlijk altijd beter. Daarom wil het LUS graag weten hoe jij je eerste maanden aan de universiteit hebt ervaren!

Kom met ons praten tijdens de LUS Club op 16 december over jouw ervaringen als nieuwe student. Zijn er dingen waarin de universiteit je goed ondersteund heeft, of waar je juist meer hulp bij had willen hebben? Onder het genot van een (gratis) hapje en drankje zullen we eerst luisteren naar twee sprekers, om daarna in discussie te gaan over jullie ervaringen en hoe de Universiteit Leiden de overstap naar de universiteit zou kunnen vergemakkelijken.

De input die tijdens de club wordt gegeven zal door het LUS worden gepresenteerd aan het College van Bestuur van de universiteit.
De club is gratis voor alle studenten aan de Universiteit Leiden, maar er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Om een plek te reserveren vragen wij je daarom om je aan te melden via Facebook. Aanmelden kan tot 11-12-2019.