Universiteit Leiden

nl en

Cursus | Arbeidsmarktvoorbereiding

Gewijzigd: Webinar: Werken bij een multinational

  • Luuk Wijnhold
Datum
woensdag 13 mei 2020
Tijd
Bezoekadres

Online

Unilever is een Nederlands-Britse multinational die zich richt op een breed aanbod aan voedingsmiddelen, persoonlijke verzorgingsproducten en schoonmaakartikelen. Een interessante organisatie om voor aan de slag te mogen gaan. Daarom vertelt alumnus Geschiedenis Luuk Wijnhold je daar in deze webinar graag meer over. 

“Sinds mijn afstuderen in 2013, is e-commerce min of meer mijn vakgebied geworden. Dit is een bewuste keuze, ik vind het fascinerend om te snappen wat er allemaal gebeurt voordat en nadat iemand op de koopknop drukt in een webshop. Ik ben na mijn afstuderen gestart in een traineeship bij PostNL, momenteel werk ik bij Unilever. “ 

Het ondernemende, vernieuwende en creatieve van e-commerce trekt Luuk erg aan en past bij wat hij leuk vindt. E-commerce past echter niet per definitie bij zijn achtergrond als economisch historicus. Wel heeft hij elke dag profijt van de vaardigheden die hij heeft opgedaan tijdens zijn studietijd. Hij verheugt zich erop meer te vertellen over zijn studententijd en carrièrepad daarna. Hij hoopt dat zijn ervaringen helpen bij het oriëntatieproces op werk na je studie. 

Wijnhold (1988) volgde de BA Geschiedenis en de MA Cities, Migration and Global Interdependence. Na zijn afstuderen in 2013 werkte hij eerst een aantal jaren bij PostNL. Sinds begin 2019 werkt hij bij Unilever. 

Aanmelden en praktische details

Deze webinar is verplaatst naar de Career Week. Meld je aan via deze link

Webinar: Werken bij een multinational
Spreker: Luuk Wijnhold
Datum: woensdag 13 mei 2020
Tijd: 15:00-16:00u

Deelnemers ontvangen uiterlijk een dag tevoren een link naar de webinar, zodat ze op 13 mei kunnen inloggen, en Luuk via de chat hun vragen kunnen stellen.

Let op: het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan.

Deze webinar wordt na afloop ook online beschikbaar gesteld via een nieuwsbericht op de studentensite; houd daarvoor de site in de gaten.

Humanities Career Event - webinars

Op 8 april zou Luuk Wijnhold een workshop geven tijdens het Humanities Career Event. Helaas werd dit event afgelast in verband met de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus. De komende weken gaan we meer workshops van het Humanities Career Event in de vorm van webinars aanbieden, houd daarvoor de agenda in de gaten!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.