Congres/symposium

Pieterskerk & Online
Kloksteeg 16
2311 SL Leiden

Het nieuwe academische jaar van de Universiteit Leiden opent op maandag 31 augustus 2020.

Door de beperkingen vanwege het coronavirus zal er dit jaar een alternatieve ceremonie in de Pieterskerk plaatsvinden, in aanwezigheid van een zeer beperkt aantal studenten, medewerkers en gasten.

Toeschouwers en genodigden kunnen dit keer online aanwezig zijn bij de opening. Hiervoor zal dichter bij de datum op deze pagina een link worden geplaatst naar de live webcast.

Het programma zal om 15.00 uur worden geopend door rector magnificus Carel Stolker. Tijdens de alternatieve plechtigheid zal vice-rector Hester Bijl in gesprek gaan met gasten en studenten over diverse onderwerpen en zal de winnaar van de LUS Onderwijsprijs bekend worden gemaakt.