Studievoorlichting

maandag 5 oktober 2020 - vrijdag 9 oktober 2020
Online via Microsoft Teams Live Events

Disclaimer

Door het coronavirus is momenteel veel onzeker, en dat geldt ook voor de mogelijkheden om in het buitenland te studeren. Dit betekent dat je wel plannen kunt maken om in het buitenland te studeren, maar ook altijd moet zorgen voor een back-up plan voor het geval je buitenlandplannen niet door kunnen gaan. Heb je vragen? Stel ze tijdens de sessies bij het Study Abroad Festival of aan je buitenlandcoördinator.

Ben je van plan in het buitenland te studeren?

Wil jij iets van de wereld zien, je verdiepen in andere culturen, nieuwe manieren van leren ontdekken, vrienden voor het leven maken, je talenkennis verbeteren en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten?

Begin je buitenlandervaring tijdens het Study Abroad Festival van de Universiteit Leiden!

Updates en meer informatie

Like de Facebookpagina Studeren in het buitenland voor updates. Bekijk ook de informatie over studeren in het buitenland op de studentenwebsite.

Study Abroad Festival 2020