Conferentie

Online conferentie Brave New World

maandag 9 november 2020 - dinsdag 10 november 2020
Brave New World 2020

Brave New World is een jaarlijkse conferentie voor mensen die willen weten wat de toekomst in petto heeft en hoe dit hun leven, beleid of werk zal beïnvloeden. Op maandag en dinsdag 9 en 10 november 2020 zullen de werelden van cultuur, filosofie, wetenschap, technologie en verhalen elkaar raken. We bespreken welke ethische en maatschappelijke impact nieuwe technologieën op het menselijk leven kunnen hebben, nog voordat de innovaties in de samenleving worden geïntroduceerd.

Bekijk het programma

Leidse wetenschappers in de conferentie

Tanja Masson-Zwaan, directeur van het Instituut voor Lucht- en Ruimterecht en oud-voorzitter van het International Institute of Space Law (IISL).
Eduard Fosch Villaronga. Hij onderzoekt de juridische en reguleringsaspecten van robots en kunstmatige intelligentie in de zorg.
Vincent Icke, emeritus hoogleraar Theoretische sterrenkunde.

Tickets bestellen?

Ben je voorbereid op een Brave New World? Wil je nieuwe inzichten opdoen, deelnemen aan discussies, collega's uit verschillende sectoren ontmoeten en nieuwe visies op het leven, de maatschappij, het beleid en de overheid ontdekken? Bestel je online tickets op: www.bravenewworld.nl.

Kosten van deelname

1 dag 2 dagen