Congres/symposium

Conferentie duurzaamheid en medezeggenschap

vrijdag 27 november 2020
Online

Hoe kan de medezeggenschap bijdragen aan duurzaamheid in het onderwijs, onderzoek, en de bedrijfsvoering van de Universiteit Leiden? De Universiteitsraad en het Leiden University Green Office (LUGO) organiseren een evenement voor studenten en medewerkers van opleidingscommissies, faculteitsraden, en andere medezeggenschapsorganen die geïnteresseerd zijn in het vergroenen van de Universiteit Leiden.

Tijdens dit evenement zullen leden van de medezeggenschap en duurzaamheidsexperts hun ideeën, uitdagingen, succesvolle voorbeelden in kleine focusgroepen. Hoe kan duurzaamheid het best worden geïntegreerd in het opleidingscurriculum? Hoe kan een faculteit het onderzoek en de bedrijfsvoering duurzamer maken?

Alle leden van opleidingscommissies (OLCs), faculteitsraden, instituutsraden en andere medezeggenschapsorganen zijn van harte welkom om dit evenement bij te wonen. De voertaal van het evenement is Engels.

Registratie

Aanmelden voor dit evenement kan via het online aanmeldformulier

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op met sustainabilityconference@bb.leidenuniv.nl