Universiteit Leiden

nl en

Wedstrijd

Big Brain Academy 2021

Datum
donderdag 28 januari 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Op 28 januari zullen alle honoursstudenten – zij het van Pre-University College, het Honours College, of het Leiden Leadership Programme – in teamverband strijden voor ongekende roem, maar ook zeer gewilde prijzen. Dan vindt namelijk Big Brain Academy 2021 plaats, een spelshow waarbij je in een groepje van ongeveer zes mede-honoursstudenten punten verzameld bij trivia- en muziekquizzes, puzzels, en meer.

Werk samen en win!

Maak gebruik van de creatieve en slimme breinen in je team en wie weet behoren jullie wel tot de ‘Big Brains’ van de avond. Niet alleen is dit een goede manier om nieuwe kennis op te doen, ook leer je je medestudenten beter kennen, en wie weet houd je er goede vriendschappen aan over.  

De spelshow zal worden gehost door Wessel van Dam, de assessor van de Honours Academy, die (in het Engels) via een YouTube-livestream de verschillende rondes van deze spelshow zal uitleggen en de scores bekend zal maken. Ondertussen steken jij en je groepje de koppen bij elkaar in een Discordserver om de vragen en puzzels op te lossen.

De activiteit duurt van 20:00 tot ongeveer 22:00. Daarna is er nog de mogelijkheid om op Discord na te praten of samen spelletjes zoals Among Us en Pictionary te spelen.

Aanmelding

Aanmelden kan via dit formulier. Om ervoor te zorgen dat je altijd een bekend gezicht hebt in je groepje, heb je de mogelijkheid om de naam van een andere honoursstudent op te geven, en dan worden jullie samen in een team geplaatst. Let op: deze andere persoon moet het formulier ook invullen! Als je je hebt aangemeld, krijg je via een mail de link naar de livestream en de discordserver.

Contact

Voor vragen over dit evenement kun je terecht bij de assessor van de Honours Academy, Wessel van Dam

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.