POPcorner Studentenpanel met Angela van der Lans (Opening Wellbeing Weeks)

maandag 18 januari 2021
Serie
POPTalks (POPcorner FGW)
Online, via Zoom

We kennen allemaal de struggle: de pandemie, online studeren, het gebrek aan sociale interactie. Al deze dingen samen kunnen je mood, motivatie en mentale en fysieke gezondheid in het geding brengen. En zelfs als we weten dat het goed is om er zo snel mogelijk mee te dealen, is het verleidelijk om het te negeren. Het is echter belangrijk om het toch te delen, en hier samen mee aan de slag te gaan. Wil je meer leren over welzijn en hoe je dit kunt bevorderen? Of heb je vragen die je nog niet echt ergens hebt kunnen stellen? Doe dan mee met onze panel discussie georganiseerd door de POPcorner, in samenwerking met Angela van der Lans, de wellbeing officer van de Universiteit Leiden, over studenten welzijn. Je kunt hier je vragen stellen, meer te weten komen over hoe om te gaan met sommige problemen en waar je hulp kunt vinden.

De voertaal van deze activiteit is Engels.