Congres/symposium

• Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
maandag 18 januari 2021
Online

Als talentvolle starter ligt de wereld aan je voeten. Maar welk bedrijf past nou echt bij jou? En waar komt jouw talent het beste tot zijn recht? Heb je interesse in een stage bij de Rijksoverheid? Exclusief voor de Universiteit Leiden organiseert het Ministerie van Economische zaken een webinar over deze thema's op maandag 18 januari 2021.

Tijdens dit webinar ervaar je in een vogelvlucht hoe het is om te werken aan de thema’s Klimaat en Energie bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Test je kennis in een Mentimeter om vervolgens je tanden te zetten in een casus. Ontmoet je toekomstige collega’s en vraag ze het hemd van het lijf.

14.00 uur - Introductie
14.15 uur - Wisselende onderdelen:

• Maak kennis met DG Klimaat & Energie
  • Stel je vragen
  • Casus: geef advies aan de minister

15.30 uur - Afsluiting

Dit webinar is ontwikkeld als ontmoeting tussen de ministeries EZK & LNV en de studenten van de Universiteit Leiden. De voertaal is Nederlands.

Aanmelden

Studeer je aan de Universiteit Leiden en is je interesse gewekt? Meld je dan voor maandag 18 januari aan. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien je nog vragen hebt, stuur een mail naar e.b.e.kaya@bb.leidenuniv.nl.

Meld je aan via deze link