Universiteit Leiden

nl en

Online Coach Café voor Leiden Law-studenten

Datum
dinsdag 11 mei 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Dinsdag 11 mei zullen vijf alumni uit diverse branches, in verschillende functies, met diverse specialisatie achtergronden en met heel veel werkervaring, met jullie in gesprek gaan! In drie rondes spreek je in een klein groepje steeds met een andere coach. Elke ronde duurt ongeveer 15 minuten.

Dit evenement is speciaal voor studenten die nog niet weten wat ze willen doen, die meer willen horen over carrièremogelijkheden, die nieuwsgierig zijn naar hoe het is om voor een super commercieel bedrijf of juist als raadsheer te werken of hoe je een startup opzet. Hieronder vind je meer informatie over de coaches. In het aanmeldformulier kan je aangeven welke coaches je graag zou willen spreken. Meld je snel aan via de link!

  • Pauline Breitbarth is in 1995 in de advocatuur begonnen en via de financiële wereld nu terechtgekomen in de oliebranche als Sr Legal Counsel voor Total in Brussel.
  • Ineke Fonteijn heeft alweer 19 jaar geleden gekozen voor het beroep van raadsheer, Ineke werkt bij het Gerechtshof Den Haag.
  • Laurence van Gelderen, begonnen als bedrijfsjurist bij KPN, daarna Secretaris van de RvC.  Laurence heeft vervolgens de switch gemaakt naar HRM, ze heeft eerst 5,5 jaar gewerkt bij de Nederlandse Orde van Advocaten als Manager HRM en MT-lid en werkt nu alweer 7,5 jaar bij de Hartstichting als Manager HRM en MT-lid. 
  • Johan Polet, afgestudeerd in 1998 in het Nederlands recht. Jarenlang advocaat en partner bij Simmons en Simmons. Sinds 2020 advocaat en partner bij advocatenkantoor Bird & Bird.
  • Ward Veltman, criminoloog die als information security officer werkt bij Heineken.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.