Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Well-being Wednesdays - Werk aan jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens COVID

Datum
woensdag 28 april 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Deze maand staat er weer een nieuwe activiteit gepland op de laatste woensdag van de maand. Voor deze Well-being Wednesday organiseren we de workshop Navigating Life in Times of COVID. Deze workshop is voor iedereen die de COVID-situatie een doel wilt geven, wil werken aan zijn of haar life skills en nieuwe uitdagingen aan wil gaan. 

Uitdagingen en kansen
De pandemie zorgt voor veel onzekerheid, maar geeft tegelijkertijd nieuwe uitdagingen en kansen om te leren, groeien en onszelf te ontwikkelen. We moeten alleen weten hoe en waar we deze kunnen vinden. In deze workshop ga je samen met andere studeren in gesprek over jouw COVID-ervaringen, -uitdagingen en -oplossingen! Deel, leer, verander jouw perspectief en kom erachter wat voor jou het beste werkt zodat jij de leiding kunt behouden over je leven, ongeacht waar je tegenaan loopt.

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze workshop. Dus twijfel niet en meld je aan!  De voertaal van de workshop is Engels

Meld je aan voor de workshop 'Navigating Life in Times of COVID'.

Aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van de Well-being Wednesdays? Schrijf je dan hier vrijblijvend in om regelmatig updates te ontvangen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.