Cursus: 'Omgaan met verlies' door Rapenburg100

donderdag 3 juni 2021 - donderdag 1 juli 2021
Rapenburg 100
2311 GA Leiden

Het kan moeilijk zijn om te studeren wanneer je iemand hebt verloren, zelfs als het al een tijd geleden is. Daarom biedt Rapenburg100 studenten de gratis cursus 'Omgaan met verlies' aan, bestaande uit vijf bijeenkomsten op 3, 10, 17, 24 en 1 juli van 15.00 tot 17.00 uur.

Inhoud
Vaak helpt het met je verlies om te praten met anderen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden. Het lucht op, je kunt iets beter met het verlies leren omgaan: door de ruimte te vinden om weer meer van het leven te genieten, of met je gemengde gevoelens te leren leven.

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor de cursus of heb je vragen? Stuur een mail naar studentpastor Rob van Waarde. Je kunt je aanmelden tot en met 3 juni en kunt zelf aangeven of je het liefst de cursus op locatie of via een online omgeving volgt. Individuele gesprekken zijn natuurlijk ook mogelijk.