Studievoorlichting

2311 ES Leiden
C.1.31

Oriëntatieseminars

Op donderdag 22 september organiseert het Leiden Leadership Programme een oriëntatieseminar in de Oude Sterrewacht in Leiden voor geïnteresseerden in het programma.

Tijdens de seminars krijg je een goed beeld van het programma en is er de ruimte om vragen te stellen.

Leiden Leadership Programme

Het Leiden Leadership Programme (LLP) is een éénjarig honoursprogramma voor masterstudenten uit Leiden, Delft en Rotterdam. In het LLP nemen masterstudenten met uiteenlopende studieachtergronden deel aan colleges en trainingen. Zij passen deze opgedane kennis en vaardigheden toe in een praktijkopdracht bij een bedrijf of organisatie. Studenten leren zodoende impact te maken binnen een relevant maatschappelijk thema. Het programma (15 EC) start in november en eindigt in juni.

Meld je aan

• Studenten die willen deelnemen aan onze oriëntatieseminar kunnen zich aanmelden via dit aanmeldformulier.
  • Studenten die zich willen aanmelden voor het Leiden Leadership Programme kunnen zich vanaf begin september tot uiterlijk 30 september 2022 aanmelden via dit LLP-aanmeldformulier.

Meer informatie

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt over de meeloopdag, dan kun je contact opnemen met de Honours Academy: leadership@ha.leidenuniv.nl of 071 - 527 6161.

Zie onze website als je meer wilt lezen over het Leiden Leadership Programme.