Time Out XL: Gratis online toneelvoorstelling over het studieleven ná corona

woensdag 19 mei 2021
Online

Op woensdagavond 19 mei speelt theatergroep Time Out voor de tweede keer de theatervoorstelling Time Out XL, over het studieleven ná corona. In deze gratis, interactieve en taboedoorbrekende voorstelling in het Internationaal Theater Amsterdam worden belangrijke onderwerpen zoals stress en eenzaamheid onder studenten op unieke wijze benaderd.

De toekomst
Time Out XL besteedt aandacht aan hoe studenten de coronacrisis hebben ervaren, maar focust ook op de toekomst: hoe moet studeren er ná corona uitzien? Hoe creeëren we een gezondere studietijd? Aan de hand van input van studenten die tijdens vorige Time Out-evenementen zijn verzameld, geeft de theatergroep een beeld van hoe jongeren hun toekomst en het studieleven het liefste zien. Uiteraard krijg je de kans om jouw mening te laten horen in de chat van de livestream.

Geïnteresseerd?

Bekijk de online voorstelling op 19 mei 20.30 uur via onderstaande button. Graag op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg Time Out op Instagram of Facebook.