Studievoorlichting

Voorlichtingsbijeenkomst tweejarige Educatieve masters

donderdag 20 mei 2021
Online

Deze online bijeenkomst is voor alle studenten die overwegen in september 2021 met de tweejarige Educatieve master (120 EC) Engels, Duits, Frans Nederlands of Religie en Levensbeschouwing te beginnen (ook als je de presentatie tijdens de online masterweek gevolgd hebt). Heb je nog een vraag voor bijvoorbeeld de studieadviseur of een student? Twijfel je nog tussen masters? Weet je het zeker, maar vind je het fijn om nog een keer persoonlijk contact te hebben met betrokkenen van de master zoals docent? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier tot uiterlijk 3 uur voor aanvang van de voorlichting. Op de dag van de voorlichting ontvang je een e-mail met hierin een link naar een onlineplatform waarin de bijeenkomst plaatsvindt.