Wellbeing Wednesdays - What have I got to offer an employer? (EN)

woensdag 30 juni 2021
Serie
Wellbeing Wednesdays
Online

Welke kennis, vaardigheden en kwaliteiten heb je nodig om jezelf goed op de arbeidsmarkt neer te zetten? Het kan lastig zijn om dit in jezelf te herkennen omdat dit voor jou zo vanzelfsprekend is. Deze Engelstalige Wellbeing Wednesday-workshop is erop gericht om studenten en recent afgestudeerden te helpen met het verkijgen van een beter beeld van zichzelf op deze thema’s en hoe zij dit kunnen inzetten tijdens hun (studie) carrière.

Persoonlijke ontwikkeling

Het doel van deze workshop is om meer inzicht te verkrijgen in jouw kennis, competenties en kwaliteiten. Ondersteund door theorie over de arbeidsmarkt en persoonlijke ontwikkeling, zal de focus van deze workshop liggen op oefeningen die verhelderen wat jij te bieden hebt. Deze zelfkennis helpt jou om jezelf beter te introduceren bij toekomstige werkgevers.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel hieronder aan voor de workshop 'What have I got to offer an employer?'. Let op: de voertaal van de workshop is Engels.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Wellbeing Wednesdays