Alumni-activiteit | Jubileum

Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden
019

Let op: Dit evenement is vanwege de nog geldende coronamaatregelen uitgesteld naar 12 januari 2022.

De voorbereidingen waren in volle gang, maar helaas. De coronamaatregelen beperken ons tot slechts 75 deelnemers, wat ruimschoots minder is dan het aantal aanmeldingen.

De nieuwe datum is: 12 januari 2022, weer van 15:00-18:00 in zaal 019 van het Lipsiusgebouw.

Ben je alumnus, student of (oud-)staflid en had je je reeds aangemeld? Dan krijg je automatisch een e-mail van ons. We hopen natuurlijk dat je er ook op 12 januari 2022 bij kunt zijn. Als dat zo is hoef je niets te doen. Als je niet kunt, laat het ons weten door een mail te sturen naar alumnicoördinator Sanderien de Jong. Dan regelen we restitutie. Reeds aangemelden ontvangen in december een mail met meer informatie over het programma van 12 januari.

Tip: houd onze nieuwe evenementpagina over 20 jaar JNM in de gaten!