Festival

Study Abroad Festival 2021

dinsdag 5 oktober 2021 - vrijdag 8 oktober 2021
Online

Ben jij avontuurlijk aangelegd? Heb je zin in een ervaring die impact heeft op de rest van je leven én op je loopbaan? Meld je aan voor het online Study Abroad Festival en start jouw buitenlandavontuur!

• Check de website voor het programma, de webinars en het aanmeldformulier.
  • Bereid je voor door de webinars van tevoren te bekijken en verdiep je verder in de onderwerpen tijdens de live Q&A’s.
  • Like onze Facebookpagina voor de laatste updates!

Maak kans op een studiebeurs

Deelnemers aan het festival maken kans op één van de vier studiebeurzen ter waarde van €250,- voor een studie of stage in het buitenland!

Voor wie: alle studenten die zich willen oriënteren op een buitenlandervaring vanaf hun derde studiejaar (academisch jaar 2022-2023) of tijdens hun master.
Wanneer: dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 oktober 2021
Waar: Microsoft Teams (je ontvangt de links naar de Teamsmeeting na je aanmelding).

Geïnteresseerd? Meld je hier aan voor het Study Abroad Festival 2021!