Bijeenkomst nieuw Strategisch Plan 2021

Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Telders Auditorium

In de afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van ons nieuwe Strategisch Plan. We zijn met verschillende groepen medewerkers en studenten in gesprek geweest over hoe de gezamenlijke toekomst van Universiteit Leiden eruit zou moeten zien. Misschien ben je zelf ook wel bij één van deze gesprekken aanwezig geweest of heb je deelgenomen aan de online dialogen.

Bijeenkomst

Tijdens de zomer zijn we met al deze ideeën en perspectieven aan de slag gegaan. Met jullie input is een eerste aanzet voor het plan gemaakt. We willen graag in gesprek blijven over de strategische koers. Daarom organiseren we op 12 oktober van 17.30 tot 19.30 uur een bijeenkomst speciaal voor studenten om de gemaakte keuzes voor onze ambities en bijbehorende acties te bespreken. De bijeenkomst vindt plaats in het Telders Auditorium in het Academiegebouw.

We nodigen jullie van harte uit om deze consultatie bij te wonen. De inloop is vanaf 16.45 uur in de receptieruimte van het Academiegebouw, waar jullie ontvangen worden met een hapje en een drankje. Om 17.30 uur zal de bijeenkomst ingeleid worden door het College van Bestuur, waarin de aanwezigen worden meegenomen in het raamwerk van het Strategisch Plan dat er nu ligt en de keuze achter de ambities. Daarna gaan we in groepen uiteen om de ambities uitgebreider te bespreken en na te denken over manieren om dat doel te bereiken.

Waarom het belangrijk is voor de Universiteit Leiden dat studenten en medewerkers meedenken over de toekomst van onze organisatie? Annetje Ottow licht het toe in haar oproep.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Interesse?

Wil je ook meepraten over hoe de toekomst van de universiteit eruit moet zien? Schrijf je dan hieronder in voor de bijeenkomst. Let op: vanwege de coronamaatregelen zijn we gebonden aan een maximum van 75 studenten. Wees dus snel als je erbij wilt zijn.