Mental Health Day: Nature Walks

zondag 10 oktober 2021

Den Haag

De natuur in

Neem 10 oktober 2021 de tijd om de natuur in je op te nemen en te reflecteren op je eigen welzijn!

Nature Walk

De Mental Health Day 2021 draait dit jaar om het thema natuur. Voor studenten van de Universiteit Leiden organiseren we daarom een begeleide Nature Walk in Den Haag. De Nature Walk wordt georganiseerd door Nature Academy. Je leert over de natuur om je heen en er is tijd om stil te staan bij jezelf en jouw eigen welzijn. De natuur kan ons op ons gemak stellen en dingen in perspectief plaatsen. Er is ruimte voor 25 studenten tijdens de Nature Walk.

Step by Step Walk

Wil je liever zelf op pad? Doe dan de Step by Step Walk door Den Haag. Download de Step by Step Walk (pdf) om te zien welke route je kunt wandelen. Onderweg kom je verschillende activiteiten en opdrachten tegen en geven we je tips om mentaal gezond te blijven. Je kunt deze route natuurlijk op elk gewenst moment lopen. Tijdens de Mental Health Day op 10 oktober worden er bij de start goodiebags uitgedeeld.

In het kort

• Meld je aan voor de Nature Walk door Den Haag begeleid door de Nature Academy. Hiervoor geldt een maximale groepsgrootte van 25 studenten.
  • Download de Step by Step Walk (pdf) en wandel zelf door Den Haag. Op de Mental Health Day ontvang je een goodiebag bij de start.

Gratis en voor alle studenten

Alle studenten van de Universiteit Leiden kunnen deelnemen aan de Nature Walk.

Schoen in bos tussen bladeren
Lopen in de natuur