Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Voorlichtingsbijeenkomst Master Leraar VHO (Lerarenopleiding)

Datum
dinsdag 26 oktober 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Het ICLON verzorgt diverse opleidingstrajecten die leiden tot een onderwijsbevoegdheid in het voortgezet onderwijs, zoals de master Leraar VHO (Lerarenopleiding), het World Teachers Programme, het Zij-instroomtraject, de Educatieve minor en de Educatieve module. Voor meer informatie zie www.iclon.nl/lerarenopleiding

Deze voorlichtingsbijeenkomst richt zich specifiek op de Master Leraar VHO (Lerarenopleiding) en zal online plaats vinden. Tijdens de presentatie krijg je informatie over de master en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. De bijeenkomst duurt ongeveer een uur.

Ook masterstudenten van de faculteit van Wiskunde en Natuurkunde en Biomedische wetenschappen die de Education specialisation overwegen zijn van harte welkom. 

Aanmelden

Aanmelden voor de online voorlichtingsbijeenkomst kan met het webformulier tot uiterlijk een dag voor aanvang van de voorlichting.

Online platform

Op de dag van de voorlichting ontvang je een e-mail met hierin een link naar een onlineplatform waarin de bijeenkomst plaats vindt.

Online informatie

Op de website van de Master Leraar VHO (Lerarenopleiding) vind je onder andere informatie over de toelatingseisen, opzet van de master, aanmelddeadlines, aanmeldingsprocedure en de verplichte startdag.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.