Universiteit Leiden

nl en

Well-being Wednesdays - Karaoke Workshop

Datum
woensdag 27 oktober 2021
Tijd
Bezoekadres
Online

Meld je aan voor de workshop!

Aanmelden

Karaoke Workshop

Studeren kan soms stressvol zijn en daarom is het goed om af en toe even met je neus uit de boeken te gaan. Echt even wat anders doen? Doe mee aan de “Online Karaoke Workshop – How to become a better karaoke singer?” op 27 oktober 2021 van 13:00 tot 14:00 uur

Verbeter jouw karaoke kunsten

Wegens het succes van vorig jaar organiseren we wederom een karaoke workshop. Tijdens de workshop kun jij jouw karaoke-skills verbeteren en je studie even helemaal vergeten.

Deze workshop is er voor iedereen: beginners, professionals en iedereen die affiniteit heeft met zang, muziek en karaoke. Dus ben jij van mening dat je zangkunsten aan verbetering toe zijn? Of wil je gewoon wat lol hebben naast het studeren? Meld je dan aan voor deze workshop!

Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschrikbaar voor deze workshop.

Well-being Wednesdays

Iedere laatste woensdag van de maand organiseren we een Well-being Wednesday met uiteenlopende thema’s. Wil je op de hoogte blijven van komende Well-being Wednesday activiteiten? Registreer en ontvang onze updates.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.