Festival

HI The Hague Student Festival

vrijdag 19 november 2021 - zondag 28 november 2021
Diverse locaties in Den Haag

Studeer jij aan de Universiteit Leiden in Den Haag? Bezoek dan het HI The Hague Student Festival van zaterdag 20 tot en met zondag 28 november 2021. Maak kennis met Den Haag als studentenstad, ontdek de leukste plekken in de stad en ontdek wat de stad allemaal te bieden heeft op het gebied van cultuur, sport en gezondheid.

Programma
Bekijk het volledige programma op de website van HI The Hague. De meeste activiteiten zijn te bezoeken voor een studentenprijs of zijn zelfs helemaal gratis! De kick-off van het studentenfestival is op vrijdag 19 november van 16.00 tot 18.00 uur in het Paardcafé aan de Prinsegracht in Den Haag.

Let op: de activiteiten van het festival zijn alleen toegankelijk met een negatief testbewijs of QR code/de dan geldende corona regels.