Congres/symposium

Psychologie: SPS-NIP Lustrum Congres 2021

vrijdag 12 november 2021

‘Psychology through time, a (40-year) shift in the paradigm’

Elk jaar organiseert de Nationaal Congres Commissie van het SPS-NIP een congres voor psychologiestudenten in Nederland. Dit jaar wordt groter en specialer dan ooit! SPS-NIP bestaat 40 jaar en daarom zal dit jaar het Lustrum Congres worden gehouden. Het komende congres zal plaatsvinden op 12 november 2021 van 09:30 tot 17:00. Het thema is: ‘Psychology through time, a (40-year) shift in the paradigm’. Door de coronacrisis zal het congres dit jaar online plaatsvinden! Meer informatie hierover ontvang zodra je een ticket hebt besteld.

Interessant voor iedereen

Het Lustrum Congres wordt georganiseerd om studenten meer informatie te geven over de mogelijkheden die er zijn na de studie. Er worden diverse lezingen gegeven die betrekking hebben op verschillende werkvelden. Hierdoor is het congres interessant voor iedereen! Tevens zullen tips worden gegeven over onderwerpen zoals de huidige stand van zaken in het werkveld, solliciteren en vervolgopleidingen. Het congres is de uitgelezen kans om een idee te krijgen van de vele toekomstmogelijkheden als psychologiestudent!

Meer informatie lees je op de Facebookpagina van SPS-NIP.

Facebook SPS_NIP