Universiteit Leiden

nl en

Well-being Wednesdays - Spelletjesmiddag

Datum
woensdag 1 december 2021
Tijd
Bezoekadres
Beehive
Turfmarkt 104
2511DC Den Haag

Registreer je via onderstaande knop om mee te doen aan de spelletjesmiddag. Vergreet de spelletjesmiddag niet in je agenda te zetten.

Meld je aan voor spelletjesmiddag

(bord)spelletjesmiddag

Het wordt frisser buiten en lopend door de stad komt de geur van speculaas je regelmatig tegemoed. Tijd voor een echte herfstactiviteit! Het Student Well-being Team nodigt je op 1 december van 16:00 tot 18:00 uur graag uit voor een gezellige middag bordspellen spelen. 

Ontmoet andere studenten en speel je favoriete spel

Klinkt het spelen van een spel met goede koffie, gezellige mensen en lekkere koeken als een goede break tijdens het studeren?  Kom dan naar de spelletjesmiddag! Tijdens deze middag heb je de mogelijkheid om andere studenten te ontmoeten, niet aan je studie te denken en je ogen even wat rust van een scherm te geven. Er zijn verschillende spellen aanwezig maar voel je vrij om jouw favoriete spel mee te nemen. 

Well-being Wednesdays

Iedere laatste woensdag van de maand organiseren we een Well-being Wednesday met uiteenlopende thema’s. Wil je op de hoogte blijven van komende Well-being Wednesday activiteiten? Registreer en ontvang onze updates.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.