Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Boerhaave Nascholing - 8e Werkconferentie LUMC-Campus Den Haag

Datum
dinsdag 18 januari 2022
Tijd
Bezoekadres
Online event

Zoals ieder jaar kun je tijdens de werkconferentie lezingen, een informatiemarkt over lopende projecten en meerdere workshops verwachten. Deze keer beginnen we met een publiekslezing over leefstijl door prof. dr. Hanno Pijl. In de workshops wordt gewerkt aan nieuwe samenwerkingsprojecten, onder het motto 'Den Haag: op weg naar een gezonde stad?' Tijdens deze conferentie gaan we vanuit verschillende disciplines in op oplossingsmogelijkheden voor gezondheidsvraagstukken en gezondheidsverschillen. Je hoort hoe inwoners en wetenschappers reeds op dit gebied samenwerken en hoe wij proberen inwoners meer bij de plannen te betrekken. Denk mee over nieuwe ideeën en initiatieven die opgestart zouden kunnen worden. Lees meer informatie en meld je aan!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.