Universiteit Leiden

nl en

Well-being Wednesdays - Well-being booster

Datum
woensdag 23 maart 2022
Tijd
Bezoekadres
Online via Teams

Kan jij wel een welzijnsbooster gebruiken?

Ben je nieuwsgierig naar de wetenschap achter welzijn? Dan is deze Well-being Wednesday iets voor jou! We zullen verder in de wetenschap achter positieve psychologie duiken om te zien wat mensen doet floreren.

In deze workshop zal je ontdekken wat de vijf pilaren van welzijn zijn en waar jij je zelf in bevindt. Na deze workshop weet jij hoe je je eigen welzijn een boost kan geven en op welke manier je ook anderen kunt helpen. 

Meld je aan voor de workshop op 23 maart via onderstaande knop!

Aanmelden

Well-being Wednesdays

Iedere laatste woensdag van de maand organiseren we een Well-being Wednesday met uiteenlopende thema’s. Wil je op de hoogte blijven van komende Well-being Wednesday activiteiten? Registreer en ontvang onze updates.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.