Universiteit Leiden

nl en

Lezing

ASP en Studeren met een Functiebeperking

  • ASP
Datum
woensdag 23 maart 2022
Tijd
Serie
POPTalks (POPcorner FGW)
Bezoekadres
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden
Zaal
227

Het Access & Support Platform (ASP) is een netwerk van ervaringsdeskundigen met een functiebeperking, bestaande uit studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden. De POPcorner wil graag ASP onder de aandacht brengen onder met name de studenten met een functiebeperking bij de Faculteit Geesteswetenschappen. Kom langs bij de POPcorner om met het team van ASP in gesprek te gaan over hun werk en om ervaringen uit te wisselen. Ben je zelf een student met een functiebeperking en ben je op zoek naar een groep gelijkgestemden? Wil je meer over dit onderwerp te weten komen? Kom dan langs! Na de korte lezing is er een ruimte om nieuwe mensen te leren kennen. 

Het Acces & Support Platform is een netwerk zonder lidmaatschap. Iedereen met affiniteit of interesse in studeren met een functiebeperking is van harte welkom, ongeacht of je gediagnosticeerd bent met een functiebeperking. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.